top of page

УЕБИНАР: Как да правим бизнес в САЩ: Какво трябва да знаем за имиграционните правила на САЩ

Актуализирано: 1.10



Серия от уебинари за глобалните пазари


Поредицата уебинари „Embracing global markets“ подкрепя европейските малки и средни предприятия и старъпи с цел иновационно развитие и влизане на пазарите в Азия, Африка и Северна и Южна Америка. Уебинарите се организират от експерти от различни служби на Европейската комисия и „Enterprise Europe Network“, най-голямата мрежа за бизнес услуги в света.


Кой трябва да присъства?

Уебинарът е насочен към европейски малки и средни предприятия (МСП), стартъпи (готови за интернационализация), бенефициенти или притежатели на печати за върхови постижения на Европейския съвет за иновации, европейски клъстери и мениджъри на клъстери, и други европейски организации за подкрепа на бизнеса, включително всички заинтересовани страни от инициативата „Приятели на EEN“.


Уебинар „Как да правим бизнес в Съединените щати: какво трябва да знаете за имиграционните правила в САЩ“ ще се проведе на 17 октомври 2024 г., от 16:00 централно европейско време (17:00 българско време).


Цели


Този уебинар ще предостави преглед на ключовите актуализации за бизнес имиграцията в САЩ, включително:


  • Kоя виза е подходяща за вас? Определяне дали са необходими работни визи за всички ръководители или се прилагат записи за бизнес посетители

  • Имиграционни пречки, включително предизвикателства с визи H-1B и L-1

  • Семейни въпроси: справяне с притесненията относно визи за съпрузи, партньори и деца

  • График за изискванията за виза въз основа на настройката на компанията и инвестициите в САЩ

Повече информация и линк за участие тук!

Comments


bottom of page