top of page

УЕБИНАР: Как да правим бизнес в Нова Зеландия: как да се възползваме от Споразумението за свободна търговия



Серия от уебинари за глобалните пазари


Поредицата уебинари „Embracing global markets“ подкрепя европейските малки и средни предприятия и старъпи с цел иновационно развитие и влизане на пазарите в Азия, Африка и Северна и Южна Америка. Уебинарите се организират от експерти от различни служби на Европейската комисия и „Enterprise Europe Network“, най-голямата мрежа за бизнес услуги в света.


Кой трябва да присъства?

Уебинарът е насочен към европейски малки и средни предприятия (МСП), стартъпи (готови за интернационализация), бенефициенти или притежатели на печати за върхови постижения на Европейския съвет за иновации, европейски клъстери и мениджъри на клъстери, и други европейски организации за подкрепа на бизнеса, включително всички заинтересовани страни от инициативата „Приятели на EEN“.


Уебинар „Как да правим бизнес в Нова Зеландия: как да се възползваме от Споразумението за свободна търговия“ ще се проведе на 24 октомври 2024 г., от 11:30 ч.


Цели


Търговското споразумение между ЕС и Нова Зеландия влезе в сила на 1 май 2024 г.


Очаква се това забележително споразумение да засили допълнително стабилния растеж на двустранната търговия, като прогнозите сочат 30% увеличение на търговските обеми. Само премахването на митата се очаква да спести на бизнеса 140 милиона евро годишно.


Освен това инвестициите на ЕС в Нова Зеландия може да нараснат с над 80% през следващите години. Благодарение на стабилността и сигурността, предоставени от споразумението, се очаква да се увеличи и търговията с услуги.


Този уебинар е предназначен да помогне на европейския бизнес да се ориентира и да използва предимствата на споразумението.


Сесията ще включва и препоръка от европейска компания, която вече е постигнала успех в износа за Нова Зеландия.


Присъединете се към нас, за да получите ценна представа за възможностите, предоставени от това значително споразумение за свободна търговия!

Повече информация и линк за участие тук!

Comentarii


bottom of page