top of page

Отворени покани за финансиране в сферите на AI, 5G, киберсигурност и други



AI на ръба | До €60K

Отворената покана на dAIEDGE за програми за обмен на докторанти и изследователи вече приема заявления! Освен финансиране, вие ще имате възможност да прекарате време в една от институциите, приемащи dAIEDGE, за да извършите общи изследвания и да издадете научна публикация заедно с институцията домакин.

👉Кандидатствайте преди 31 октомври 2024 г.!


Киберсигурност | До €25K

CYSSDE е европейски проект, фокусиран върху подобряване на киберсигурността за операторите на основни услуги и МСП. Отворената покана на CYSSDE търси координационни центрове за киберсигурност (NCC), готови да се включат активно в инициативи за киберсигурност в цяла Европа. Финансирането се основава на вашето ниво на ангажираност. Не пропускайте тази възможност!

👉Кандидатствайте преди 2 декември 2024 г.!


Фотоволтаична енергия | До €200K

Отворената покана на TALOS е вече факт! Като проект на ЕС, посветен на напредването на решенията за роботика във фотоволтаичния (PV) енергиен сектор, TALOS кани МСП и стартиращи компании да разработват иновативни технологии в роботиката, изкуствения интелект и данните. Ако работите върху пионерски решения за наземни PV, плаващи PV или AgriPV, сега е моментът да се включите.

👉Кандидатствайте преди 3 декември 2024 г.!


5G | До €250K

Отворената покана на FIDAL за случаи на използване на 5G еволюира вече е отворена! FIDAL кани компании, изследователски институти, предприемачески групи, разработчици на приложения и собственици на инфраструктура да участват в серия от изпитания отвъд 5G в следните области: медии, развлечения, услуги за спешна помощ и критични за времето приложения и услуги.

👉Кандидатствайте до 10 декември 2024 г.!


Взаимодействие човек-робот | До €200K

ARISE създава базиран на стандарти всичко-в-едно междинен софтуер с отворен код за базирана на AI индустриална роботика и стартира ARISE Open Call! Присъединете се към новаторски проект във взаимодействието човек-робот (HRI) с 15 места за иновативни проектни екипи, предлагащи 12 месеца подкрепа и наставничество.

👉Стартиране през октомври!



За повече информация:

Миряна Недева








Comments


bottom of page