top of page

Белгийска компания, автоматизираща отчитането на ESG чрез своята базирана на AI платформа SaaS, търси компании, които се интересуват от пилотни проекти, за да тестват технологията



Белгийска компания, автоматизираща отчитането на ESG чрез своята базирана на AI платформа SaaS, търси компании, които се интересуват от пилотни проекти, за да тестват нейната технология.


Tехнологията трансформира отчитането на ESG, като свързва бизнеса с техните вериги за доставки чрез платформа, управлявана от AI. Той подобрява ефективността и точността чрез незабавно извличане на ESG данни от различни източници, включително вериги за доставки, и автоматичното им синхронизиране с ESRS. Този рационализиран подход позволява напълно автоматизирани оценки на пропуските, изготвяне на ESRS на живо, анализ на данни от веригата за доставки, автоматично попълване на ESG въпросници, изготвяне на живо на отчети и др.


Белгийската фирма търси компании, които ще трябва да докладват през следващите три години, за да участват в изпробването на платформата. Препоръчително е компаниите, които проявят интерес да могат да включат един или двама партньори във веригата за доставки в процеса. Като партньор за тестване има предвидени такса с отстъпка, пълен достъп до платформата, бързо включване и автоматизирана оценка на пропуските във всички точки от данни на ESRS. Освен това може да се разгледа и модула за изготвяне на ESG.


Disclaimer: Изображението е илюстративно.



Срок на валидност

29 август 2024 г. - 29 август 2025 г.


TOBE20240823010



Comments


bottom of page