top of page

Change2Twin - Ваучер за внедряване - 2-ра отворена покана


Краен срок за изпращане на документи:

16 април 2023 г. в 17:00 ч. (брюкселско време)


Дигитален близнак за всяко производствено МСП!



Ние търсим производствени МСП и предприятия със средна капитализация, които искат да подобрят своята конкурентоспособност чрез прилагане на Digital Twin Technology. Нашата програма за поддръжка, включваща финансиране и техническо наставничество, ще ви помогне да преодолеете това предизвикателство чрез разработване и внедряване на технология за цифрови близнаци.



Кой може да кандидатства?


Производствени МСП и предприятия със средна пазарна капитализация от ЕС, асоциирани държави по Хоризонт 2020 или Обединеното кралство.


Компаниите, които кандидатстват за тази отворена покана, в идеалния случай вече ще са достигнали ниво на дигитализация от 31, което означава, че за предпочитане е те вече да използват табла за управление и данните от важни бизнес процеси, като производство, се предоставят чрез използването на сензори.


Минималното ниво на дигитализация за компаниите, които кандидатстват в отворената покана, е 2, при което дигиталните системи в организацията са до голяма степен свързани помежду си и обменят данни, за да предоставят на бизнес приложенията и софтуера подходяща информация.



Какво предлага това за МСП и компаниите със средна капитализация?


Ще вземете участие в 11-месечна програма за подкрепа, за да възприемете технологията за цифрово побратимяване, за да подобрите конкурентоспособността на вашата компания. Ще получите:


  • До 90 000 евро като еднократна сума за покриване на разходите за внедряване и внедряване на технология и системи, приложими за цифрови близнаци за производство.

  • Техническо наставничество в подкрепа на внедряването на Digital Twin във всяка фаза на неговото внедряване от изискванията на потребителите до спецификациите на дизайна.



Какви са следващите стъпки:


След като потвърдите статуса си на МСП/средна капитализация и потвърдите, че се намирате в отговаряща на условията държава, можете да продължите чрез:


Четене на ръководството за кандидатстване (документ, обясняващ процедурите за кандидатстване и оценка).

Разгледайте често задаваните въпроси, за да видите дали има отговори на съмненията, които може да имате.


Кандидатствайте ТУК.




Comments


bottom of page