Успешни истории

Начало / Успешни истории / 120 компании от 17 държави проведоха почти 200 дву...

120 компании от 17 държави проведоха почти 200 двустранни бизнес срещи с потенциални партньори в сферата на хранително-вкусовата и хотелиерска индустрия

120 компании от 17 държави проведоха почти 200 двустранни бизнес срещи с потенциални партньори в сферата на хранително-вкусовата и хотелиерска индустрия

120 компании от 17 държави взеха участие в международните двустранни бизнес срещи в сферата на хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия – „Food4lfe“, които се проведоха на 10 ноември 2016 г., четвъртък, в Интер Експо Център София.

Регистрираните за участие компании проведоха общо 197 двустранни срещи с потенциални партньори по предварително уточнен индивидуален (за всяка фирма) график.

Организатор на събитието „Food4lfe“ е Българската стопанска камара, в партньорство с Интер Експо Център и най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network.

Форумът е част от международните изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд&Дринк и Сихре, които се проведоха в периода 9-12 ноември 2016 г.

Освен за двустранни срещи с потенциални партньори, регистрацията за събитието даде възможност и за участие в специализирани конференции, презентации, семинари и други бизнес събития, както и за промотиране на фирмения профил в мрежата на Enterprise Europe Network.

 „Food4lfe“ бе най-голямото брокерско събитие в България, осъществявано до момента.

Пълна информация за събитието, вкл. профили на регистриралите се компании, е публикувана на адрес www.b2match.eu/food4life2016.

__________

[1] Албания, България, Великобритания, Грузия, Гърция, Индия, Италия, Р. Корея, Кувейт, Македония, Полша, Румъния, Сърбия, Унгария, Франция, Холандия, Чешка република.