Събития

Начало / Събития / ОБУЧЕНИЕ "ВЪВЕДЕНИЕ В BLOCKCHAIN ТЕХНОЛОГИЯТА"...

ОБУЧЕНИЕ "ВЪВЕДЕНИЕ В BLOCKCHAIN ТЕХНОЛОГИЯТА"

Дата на провеждане:
14:00 - 18:00 | 16.05.2018г.

Място: БСК (София, ул. Алабин 16-20).

ОБУЧЕНИЕ

Какво е Blockchain:

Блокчейн е технологична тенденция, която има потенциала да промени икономиката и да демократизира начина, по който създаваме стойност. Това е новият начин за споделяне на информация, който може да автоматизира процеси, да съкрати пътя от производител до потребител, като премахне нуждата от посредници, да улесни набирането на начален капитал чрез токени (ICO). Технологията е базирана е на криптография, peer-to-peer комуникация, споделен дневник за транзакции, който е в основата на криптовалутите.

Цели:

Курсът има за цел да изгради разбиране за това, какво представлява Blockchain технологията и как променя начина, по който правим бизнес. Участниците ще се запознаят с възможностите за търговия с криповалути, с приложението на т.н. умни договори (smart contracts), с начините за приемане на разплащания с крипто-валути и със същността на децентрализирани приложения. Също така, ще имат възможност да получат практически насоки, как да се възползват от този технологичен тренд.

За кого е предназначен курсът:

Теми на курса: 

  1. Въведение в криптовалутите
  1. Умни договори (Smart contracts)

Kак работят, за какво се използват. 

  1. Интеграция на електронни разплащания
  1. DAPPs (Decentralized Applications)

Kакво представляват и как работят децентрализираните приложения DAPPs (Decentralized Applications 

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЯТА:

Адрес: гр. София, ул.“Алабин“ 16-20.

ЦЕНА НА КУРСА:

160 лв. /участник. Обучението е в малки групи с възможности за консултации.

ЗА ЛЕКТОРА:

Боян Янков, PhD, e съосновател и CTO на дигитална агенция Web Motion и технологичен партньор в иновативния дентален старт-ъп Visagismile.com. Има над 10 годишен опит в уеб разработката, проджект мениджмънта и създаването на иновативни проекти. Доктор по технологично предприемачество към СУ „Климент Охридски”. Провел е редица тренинги и семинари на теми, свързани с предприемачеството и дигиталния маркетинг. Занимава се с Blockchain технологията и крипто търговията от 2013 г. Разработил е плъгин за разплащане с крипто валути, който се използва в над 5000 уеб сайта. Създател на една от българските крипто общности Knights of Satoshi.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ!