Събития

Начало / Събития / Международни изложения за хранително-вкусова проми...

Международни изложения за хранително-вкусова промишленост SALIMA 2018, 27.2. – 3.3. 2018 г., Изложбен център, гр. Бърно, Република Чехия

Дата на провеждане:
09:00 | 27.02.2018г. - 18:00 | 03.03.2018г.

Организатор: Акционерно дружество "Панаири Бърно" АД

Място: гр. Бърно, Република Чехия

Международни изложения за хранително-вкусова промишленост SALIMA 2018, 27.2. – 3.3. 2018 г., Изложбен център, гр. Бърно, Република Чехия

Акционерно дружество "Панаири Бърно" АД (Veletrhy Brno a.s.) организира от 27.02. до 03.03.2018г. в изложбения център в гр. Бърно Международни изложения за хранително-вкусова промишленост SALIMA, традиционно най-големия проект в този отрасъл в Централна и Източна Европа.

Изложенията се провеждат в двугодишен цикъл през четните години. Участие вземат голям брой чешки и чуждестранни компании. На изложенията през 2016г. се представиха 794 фирми от 36 държави, а броят на посетителите стигна до 28 086 специалисти от 40 страни.

Изложенията за хранително-вкусова промишленост в гр. Бърно са предназначени за професионалисти и включват широк спектър от ключови области в производството на храни и на оборудване за хранително-вкусовата промишленост, като дават възможност на изложителите и посетителите успешно да се ориентират във възможностите, предложени като потенциален бизнес по време на провеждането им.

По време на изложенията ще имате възможност да се срещнете със стотици потенциални клиенти от Чехия, Словакия, Германия, Полша, Унгария и Австрия, както и да се запознаете с практическия опит на чешките си конкуренти и с нововъведенията в технологиите за преработка на месо, на мляко, в хлебното и в сладкарското производство.

Изложенията се провеждат със съдействието на Министерството на земеделието на Република Чехия, чешката Камара по хранително-вкусова промишленост, Държавния земеделски интервенционен фонд на Република Чехия и от редица браншови съюзи и асоциации.

Каним всички заинтересувани български фирми да участват в Международните хранителни изложения SALIMA 2018.

Информация и предложение за участие ще намерите в прикачения файл! 

 

SLIMA 2018