Събития

Начало / Събития / Международни двустранни срещи за създаване на парт...

Международни двустранни срещи за създаване на партньорства за участие в проекти по Хоризонт 2020, 9 ноември 2017 г., Рига, Латвия

Дата на провеждане:
09:00 - 18:00 | 09.11.2017г.

Организатор: EEN към БСК, EEN Латвия

Място: Рига, Латвия

Международни двустранни срещи за създаване на партньорства за участие в проекти по Хоризонт 2020, 9 ноември 2017 г., Рига, Латвия

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да покани компании и организации за участие в „Riga Comm 2017 Brokerage Event“ - международни брокерски срещи за търсенето на партньори за участие в проекти и създаването на консорциуми по Хоризонт 2020 в рамките на изложението „RIGA COMM”, Рига (Латвия).  Срещите ще се проведат на 9 ноември 2017 г.  

RIGA COMM е единственият панаир за ИТ решения в балтийските държави. Тази година ще се проведе на 9 и 10 ноември в Международния изложбен център в Рига. Целта на панаира е да насърчи модернизацията на фирмите, организациите и държавните и общински институции, за да стане тяхната работа по-ефективна. Международните делови срещи в рамките на панаира представляват и дават възможност за създаването на ефективни контакти с нови партньори, учени, предприятия от различните области на темите, свързани с "Хоризонт 2020".

Защо да участвате:

Основни сектори и теми:

 


Как да участвате:

 

Крайни срокове:

Такса за участие: 

Таксата за участие в брокерското събитие:

 

Молим при регистрацията да се съобразите със следните особености:

1. В полето „Sessions" посочете  в коя сесия желаете да участвате или и в двете;

2. В „Local Support Office" изберете от падащото меню вашия български EEN партньор, от който сте научили за проявата и който ви оказва съдействие – Например, ако това е Българска стопанска камара, избирате от падащото меню „BG – Bulgarian Industrial Association”, както е названието ни на английски;

3. В полетата "Organization" и "Person" - попълнете данни за фирмата или организацията и за представителя, който ще участва.

4. В „Organization details" попълнете описание на фирмата/организацията, сфера на дейност и необходимите според вас детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници.

5. След регистрация е необходимо да създадете  профил за сътрудничество „Cooperation profile", където да опишете продуктите и услугите, които търсите или предлагате, и вида партньорство, което търсите или предлагате.

6. Можете да разглеждате профилите на другите участници и да заявите двустранни срещи в рамките на определения за процеса срок.

Ако проявявате интерес към участие, моля свържете се с:

 

Милена Стоева

Българска стопанска камара

Тел: +359 2/ 932 09 34

Е-mail: ierc3@bia-bg.com

www.ierc.bia-bg.com