Събития

Начало / Събития / Международни бизнес срещи в областта на биотехноло...

Международни бизнес срещи в областта на биотехнологиите и биоикономиката по време на Италиански форум за индустриална биотехнология и биоикономика - IFIB 2017, 5 - 6 октомври 2017 г., Рим, Италия

Дата на провеждане:
09:00 | 05.10.2017г. - 18:00 | 06.10.2017г.

Организатор: Enterprise Europe Network, БСК, BIC Lazio

Място: Рим, Италия

Международни бизнес срещи в областта на биотехнологиите и биоикономиката по време на Италиански форум за индустриална биотехнология и биоикономика - IFIB 2017, 5 - 6 октомври 2017 г., Рим, Италия

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара съвместно с Бизнес и иновационен център, гр. Лацио имат удоволствието да поканят компании и организации на 7-ото издание на IFIB 2017 – Италиански форум за индустриална биотехнология и биоикономика с провеждането на международни брокерски срещи. Форумът има за цел укрепване и разширяване на мрежата за биоикономика в евро-средиземноморското пространство и насърчаване на партньорствата.

 

Фокусът на форума е биотехнологията като доставчик на нови ресурси за индустрии и ще бъде организиран под формата на кръгли маси и сесии, посветени на специфични подсектори на индустриалната биотехнология: циркулярна икономика, енергийни и био-рафинерии, агро-хранителна промишленост, политиките за индустриалната биотехнология и биологичната икономика.

 

Международните делови срещи в рамките на форума ще се проведат в 2 дни и са насочени към  стартиращи фирми, фирми, университети, публични и частни изследователски центрове в областта на индустриалната биотехнология и биоикономиката. Срещите дават възможност за създаването на ефективни контакти за сътрудничество с потенциални бизнес, технологични и проектни партньори, обмен на опит и идеи.

 

Основни сектори:

 

Защо да участвате:

 

Как да участвате:

Крайни срокове:


Такса за участие: 

Събитието е без такса за участие.

 

Повече информация за съпътстващите събития и програмата на форума ще намерите на https://www.b2match.eu/ifib2017

 

За повече информация:

Веселин Илиев

Българска стопанска камара

Тел: +359 2/ 932 09 34

Е-mail: ierc@bia-bg.com

www.ierc.bia-bg.com