Събития

Начало / Събития / Международна конференция и двустранни бизнес срещи...

Международна конференция и двустранни бизнес срещи на тема „Визия за малки и средни предприятия 2020“, Скопие, Македония

Дата на провеждане:
14:00 | 09.11.2017г. - 17:00 | 10.11.2017г.

Организатор: EEN към БСК, EEN Македония

Място: Скопие

Международна конференция и двустранни бизнес срещи на тема „Визия за малки и средни предприятия 2020“, Скопие, Македония

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара и Enterprise Europe Network Македония имат удоволствието да поканят заинтересовани икономически оператори за участие в Международна конференция с провеждането на двустранни бизнес срещи на тема: „Визия за малки и средни предприятия 2020“.

„Визия за малки и средни предприятия 2020“ осигурява по-добро разбиране за програма Хоризонт 2020 и Инструмента за МСП, помощните услуги на ЕЕN и съвети за подготовката на успешно проектно предложение. Двудневната конференция и брокерското събитие са насочени към широк спектър от компании, университети и изследователи от цяла Европа, които се интересуват от споделянето на нови идеи за проекти и сътрудничество за програма „Хоризонт 2020“ и „Инструмент за МСП“. Участниците могат да имат до 11 предварително планирани двустранни срещи (всяка по 20 минути).

Запознайте се с множество перспективни партньори от индустрията и академичните среди и намалете времето и разходите си за намиране на нови партньори!

Цели:

Защо да участвате?

За кого е предназначено събитието?

МСП, университети, изследователски и научни организации, търговски палати и др.

Брокерското събитие е безплатно за участие с възможност за покриване на пътни разходи и хотелско настаняване на първите регистрирали се.

Краен срок за регистрация 27 октомври 2017 г.

Програма и повече информация за достъпни на уебсайта на събитието: http://smevision.talkb2b.net/

При интерес от участие и регистрация моля свържете се с:

 

 

Милена Стоева

Център външноикономическо сътрудничество

Българска стопанска камара

Тел:+359 2 932 09 34/ e-mail: ierc3@bia-bg.com