Събития

Начало / Събития / Бизнес срещи / Двустранни срещи по време на световното изложение ...

Двустранни срещи по време на световното изложение за медицински и ароматни растения MAP Expo

Дата на провеждане:
09:00 | 09.10.2019г. - 17:00 | 10.10.2019г.

Организатор: Enterprise Europe Network

Място: Beursgebouw Eindhoven, The Netherlands

Двустранни срещи по време на световното изложение за медицински и ароматни растения MAP Expo

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара Ви кани да участвате в 3-то издание на двустранни срещи по време на световното изложение за медицински и ароматни растения MAP Expo на 9 и 10 октомври 2019 в Айндховен, Холандия.

Научете повече за най-последните тенденции по цялата верига на стойност, свързана с отглеждането, преработката, технологиите и използването на медицински и ароматни растения и открийте нови международни партньори!

Защо да участвате?

-       Предварително уговорени двустранни срещи с потенциални бизнес партньори;

-       Разширяване на професионалната ви мрежа;

-       Нови дългосрочни партньорства;

-       Среща с играчи от бранша, предлагащи допълващи услуги и продукти;

-       Последни новости от вълшебния свят на медицинските и ароматни растения.

Кой може да участва?

Фирми от бранша с интерес към бизнес и технологични партньорства или партньорства, свързани с развойна дейност. Консултантски фирми без експертиза в бранша не са целева група на събитието.

Участието в двустранните срещи е безплатно. Участниците покриват разходите си за транспорт и пребиваване по време на събитието и заплащат входен билет от 20 евро за MAP-EXPO. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава.

 

Събитието покрива следните сектори:

 

Следните продукти са във фокуса на събитието:

 

The Global Marketplace for Medicinal & Aromatic Plants

В световен мащаб начинът на живот на над 6.3 милиарда души се опира на култивирането на растения. Търсенето на билкови продукти, козметика и храни продължава да нараства. Растителните продукти формират специализиран и интересен сектор с множество възможности. Междувременно употребата на устойчиви практики допринася за световната здравна екосистема.

 

MAP-Expo – Global Marketplace for Medicinal & Aromatic plants (MAP) е международна платформа за цялата верига на доставки и стойност на медицински и ароматни растения. MAP-Expo допринася за създаването на мрежа от контакти, сключването на сделки и споделянето на знания относно последните тенденции в областта на медицинските и ароматни растения.

 

Как работим?

Двустранните, предварително уговорени срещи са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути/среща, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка, след което се чува звънец и започва следващата среща.

 

1. Online регистрация

  1. Регистрирайте се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество на следния линк: https://map-expo-2019.b2match.io/
  2. Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 8 октомври 2019;
  1. В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите.

Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да промените профила си по всяко време.

2. Промоция на публикуваните профили

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

 

 

3. Избор и заявяване на двустранни срещи

Уведомяване по е-mail

Ще бъдете информирани по e-mail, кога можете да започнете да насрочвате срещи. Разгледайте кои профили са най-обещаващи за вас. В системата има интелигентни опции за търсене, които могат да ви насочат.

Заявяване на срещи

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график със срещи. Можете да го проверявате и онлайн. Графикът включва времето, номер на маса и кого ще срещнете.

4. По време на събитието

На регистрация ще получите последна версия на графика си, включващ и срещите в последната минута. На място екип на Enterprise Europe Network ще ви съдейства.

Език на провеждане на срещите: английски

 

За контакти: Христина Каспарян

e-mail: ierc2@bia-bg.com

tel.: +359 932 09 34