Събития

Начало / Събития / Бизнес мисия във Виетнам с основни сектори: зелени...

Бизнес мисия във Виетнам с основни сектори: зелени технологии и хранително-вкусовата индустрия

Дата на провеждане:
09.08.2017г. - 17.11.2017г.

Организатор: Европейско-виетнамска бизнес мрежа

Място: Хо Ши Мин и Ханой

Бизнес мисия във Виетнам с основни сектори: зелени технологии и хранително-вкусовата индустрия

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара съвместно с Европейско-виетнамската бизнес мрежа имат удоволствието да поканят компании и организации да участват в съвместно организираните две бизнес мисии във Виетнам:

Green Technology Trade Mission, 7-10 ноември 2017, Хо Ши Мин.

Основни сектори са управление на отпадъци, воден мениджмънт, възобновяеми енергийни източници и енергийна ефективност. Мисията се провежда в рамките на две големи изложения: “Renewable Energy & Energy Efficiency"и "VIETWATER”. Предвижда се изграждането на Европейски павилион и провеждането на двустранни бизнес срещи. Организатори поемат 43% от разходите на одобрените фирми. Краен срок за подаване на документи за участие и получаване на финансиране е 15 септември 2017 г. Повече информация за условията за кандидатстване и програмата може да намерите в прикачения файл.

Food and Bavеrage Trade Mission, 29 януари – 2 февруари 2018 г., Хо Ши Мин и Ханой. Основната цел на мисията е европейски компании да се срещнат с виетнамски партньори и установяване на дългосрочно сътрудничество. Мисията е насочена към компании от следните сектори: храни и напитки, Хорека оборудване и машини и оборудване за хранително вкусова промишленост. Участието в бизнес мисията е платено: 2250 евро за един човек от фирма и 920 евро за втори участник. Организаторите ще поемат част от разходите, но само на фирми преминали предварителна селекция. Краен срок за подаване на документи за участие – 17 ноември 2017 г. Повече информация относно  програмата и възможностите за финансиране може да намерите в прикачения файл.

 

Лице за контакти:

Теодора Сотирова

Тел +359 2 932 09 34

E-mail: ierc2@bia-bg.com 

 

Green Tech 2017, Vietnam
Food&beverage 2018, Vietnam