Оферти

Начало / Оферти / Канадска фирма предлага въ...

Канадска фирма предлага възможност за аутсорсинг партньорство с български компании в сферата на шивашката индустрия

04.12.2017г.

 

Канадска фирма, производител и вносител на дамски дрехи, предлага възможност за аутсорсинг партньорство с български компании в сферата на шивашката индустрия.

 

Фирмата разполага с вътрешен дизайнерски отдел, но реализира и внос на готови облекла, основно от Китай. Част от шивашката дейност, компанията извършва със собствено оборудване на територията на фабриката, но практикува и аутсорсинг с различни подизпълнители. Продукцията е около 300 хил. бройки на година, по-голямата част от които доскоро са били местно производство. През последните няколко сезона между 60% и 70% от облеклата са местна продукция, а останалата част са резултат от изнесени производства.

 

Понастоящем, компанията проявява потенциален интерес към  производствен износ към България и търси партньорствo с български фирми за внос на продукция за нуждите на канадския пазар. При наличие на такъв интерес, от канадска страна се заявява принципна готовност за посещение на място в България на българския търговец.При проявен интерес, моля изпращайте кратко представяне на  фирмата си на английски език и описание на Вашите дейности и продукти на посоченото лице за контакт.

 


Лице за контакт:

Боряна Младенова

Тел:+359 2 9320931

E-mail: b.mladenova@bia-bg.com