Новини

Начало / Новини / Развиваш ли се - вашето мнение е важно за нас!...

Развиваш ли се - вашето мнение е важно за нас!

31.10.2017г.

Развиваш ли се - вашето мнение е важно за нас!

Българска стопанска камара е координатор на проект по Програма „Еразъм +“, чиято цел е създаване на европейска квалификационна и компетентността рамка за професия Scale Up мениджър. Европейската Комисия и нейната инициатива „Start-up and Scale-up Initiative“ все повече фокусират усилията си върху дейности, свързани с подпомагане на многобройните новаторски предприемачи в Европа и увеличаване на възможностите им да се превърнат във водещи компании.

Какво е “scale up company”?

Това са развиващи се високотехнологични фирми с опит, вече утвърдени и растящи позиции на местния пазар, стратегия за интернационализация и готовност за излизане на чужди пазари.

Проектът „Steps2Scale” ще създаде среда, която насърчава конкурентоспособността, бизнес мисленето, иновациите и творчеството. Професионалната квалификацията Scale Up Manager е професията на едно по-конкурентно и бързо развиващо се бъдеще на ЕС. За ЕС „scale-up компаниите са бъдещите корпорации“. 

Все повече терминът започва да се използва, но какво всъщност означава да си scale up? Ще ви бъдем благодарни ако отделите 5 минути и попълните нашата анкета онлайн ТУК!

Вашето мнение е важно за нас и предваритлено благодарим! 

 

https://www.murvey.com/s?59ddf6e122f26fe601d3098d