Новини

Начало / Новини / Фирмена мисия до Мексико за европейски МСП от сола...

Фирмена мисия до Мексико за европейски МСП от соларния сектор, 4-10 ноември 2018г.

07.09.2018г.

Фирмена мисия до Мексико за европейски МСП от соларния сектор, 4-10 ноември 2018г.

Фирмена мисия до Мексико, предназначена за европейски МСП с иновативни решения в областта на соларния сектор ще се проведе в периода 4-10 ноември 2018г.

По време на 7-дневната програма, участниците ще посетят компании в сектора, както и правителствени представители, и ще се възползват от възможностите за работа в мрежа, както и от междукултурните бизнес и иновационни обучения. Едно от най-важните събития ще бъде присъствието на 22-та годишна Мексиканска енергийна конференция на високо равнище (събитие, което обикновено струва 1700 долара, но в случая се покрива от програмата).


Участието е напълно спонсорирано, с изключение на полетите до и от Мексико, и е отворено за всички европейски МСП в слънчевия сектор.


Тази програма е част от проекта EASME Horizon 2020 project "Capturing innovation impulses from emerging markets", реализиран от консорциума на проект CUBE IN.


Повече информация ще намерите в приложената листовка и на адрес https://www.icunet.ag/en/event/dicover-innovation-in-solar-technology-in-mexico 


Защитеният онлайн формуляр за кандидатстване е на адрес https://cubein.eu/content/culture-journey-application-form 

 

Краен срок за регистрация: 15 октомври 2018г.


 

За повече информация:

 

Боряна Младенова

Тел.: 02 932 0934

e-mail: b.mladenova@bia-bg.com

 Flayer