Оферти

Начало / Оферти / Други предложения за сътрудничество

Корейска фирма търси български производители на овче сирене с цел внос.

23.03.2017г.

Корейска фирма, специализирана във внос и дистрибуция на олио (соево и рапично), млечни продукти (сирене, масло, сладолед и други), желае да установи контакти с български производители на сирене с цел осъществяване на внос в Република Корея.

Египетска фирма има интерес за износ към България на сол за индустриални цели и фосфат, включително за производство на торове.

20.03.2017г.

Египетска фирма търси партньори от България с цел износ на сол за индустриални цели и фосфат, включително за производство на торове.

Френска фирма желае да установи контакти с български доставчици на училищни материали и канцеларски консумативи

16.03.2017г.

Френска фирма, специализирана в производство и дистрибуция на училищни материали и канцеларски консумативи за масовите търговци на дребно, както и опаковъчни решения, желае да установи партньорства с български доставчици.

Възможност за реализиране на инвестиция от германската компания „Waggonbau Niesky GmbH”

06.03.2017г.

Германска компания WBN – Waggonbau Niesky GmbH”, гр. Ниески, има интерес за реализация на инвестиция в България. Компанията е производител на релсови превозни средства и проявява интерес към закупуването на българско производствено предприятие в областта

Египетска фирма желае да установи контакти с български фирми, производители на пшеница, с цел внос.

21.03.2017г.

Египетска фирма желае да установи контакти с български фирми, производители на пшеница, с цел внос.

Немска компания желае да установи контакти с български производители на детайли от пластмаса

17.03.2017г.

Германска компания търси български производители на детайли от пластмаса, които да са в състояние да произведат конкретен детайл съгласно приложената скица и снимков материал.

Американска търговска компания желае да установи контакти с български производители на сладка и конфитюри

14.03.2017г.

Американска търговска компания от Флорида търси български доставчици за осъществяване на контейнерни количества износ от България на сладка и конфитюри.